בשם אחי[נתן[ וזאביק סופר , אנו מודים ומוקירים את תרומת חבריו של איציק ז"ל לרגל הוצאת הסרט
הסרט ריגש אותנו מאוד מאוד, במיוחד אנו רוצים להודות ליעקב גוזובסקי על הנתינה , העקשנות להנציח את איציק סופר ז"ל חברם ליחידה שאהב את הסיירת - היא הייתה חלק מנפשו!
איציק השאיר אחריו תיעוד אדיר של הסיירת -שרק חלק קטן ממנו מונצח כעט ,האוסף היה ביחידה אחרי מלחמת יום הכיפורים , מדובר בתיעוד צילומי של -10.000תמונות לפחות- תמונות נדירות מהווי היחידה
ושוב תודה נתן -וזאביק
סוף סוף אחרי 37 שנים נזכרו שיש לוחם שכה אהב את היחידה ותיעד אותה בצילומיו המקצועיים- מדוע לא הנציחו את שמו בכל הצילומים שהוא צילם שהיו באתר הזיכרון בערד?
- לצערי גם היום חלק ניכר מהתיעוד הצילומי באתר מצודת יואב הם של איציק ז"ל ולא מוזכר שמו
יש למישהוא הסבר?
אני מבינה את ליבה של המשפחה שנפגעה קשות מהתנהלות
יהודית
ברכות לאתר וליוצריו.
רק זאת מבקש אני להזכירכם: "קודקודים" עושים את המלחמות...את הקרבות עושים החיילים !
הצעתי : שימרו על פרופורציה ואל תהפכו את האתר החשוב הזה לבמה לפולחני אישיות למיניהם.
בהצלחה.
יוסי מלמן שלום.התקשתי וניפלא מבינתי רבות מן הכתבה שלך עם הידוע בכינויו פצי גם אני הייתי שם והבנותי שונות לגמרי. אשמח לשוחח איתך.בעיר כבושה אין קדושה.רוני פרימן חייל של שלום. ניתן ליצור איתי קשר דרך המייל ronifriehmann@walla.com